Roxeanne Hazes, Anita Meyer & Robin S. zijn bij de Panter Party!

Goed nieuws: de eerste artiesten die te gast zullen zijn bij Patty’s Panter Party zijn bekend! Roxeanne Hazes, Anita Meyer & Robin S. zullen de 70e verjaardag van Patty met haar vieren in de Ziggo Dome.

Roxeanne is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een popdiva die rock, pop, r&b en levenslied vermengt tot een geheel eigen stijl. Afgelopen jaar maakte ze indruk bij Beste Zangers en scoorde ze bijna 7 miljoen streams met Der Af (Oya Lé Lé), samen met Kris Kross Amsterdam en Donnie.

Roxeanne Hazes: “Patty en ik gaan ver terug, want wij kennen elkaar al mijn hele leven lang. Patty is een sterke vrouw die het klappen van de zweep kent, ze is dan ook een grote inspirator voor me. Bovendien weet ze als geen ander hoe je een feest neerzet, en ik vind het te gek dat ik daar mijn bijdrage aan mag leveren! En dan nog op een van de mooiste podia van Nederland. Ik voel me vereerd dat ik hier onderdeel van mag zijn en ga binnenkort samen met Patty brainstormen over wat ik ga zingen op de Panter Party!”

Anita Meyer en Patty kennen elkaar al jaren via de entertainment wereld. Anita is daarom dolblij om bij het feest in de Ziggo Dome te zijn! Nineties legend Robin S.: “I am thrilled that the Dutch audience still responds so well to Show me Love and Luv 4 Luv. I am looking forward to be part of this big Panter Party and to rock the stage with Patty!”. 

Op 14 maart 2025 zal Patty Brard haar zeventigste verjaardag groots vieren in de Ziggo Dome samen met optredens van gastartiesten die de avond onvergetelijk zullen maken. De eerste gast is bekend, maar er zullen komende tijd nog meer artiesten bekend gemaakt worden die met Patty haar verjaardag zullen vieren! Ben jij benieuwd wie? Volg ons dan op social media en scoor je tickets nu voor Patty’s Panter Party!